Смяната на Маурицио с Биното?

videoadmin
0
181
Kакво мислите за смяната на Маурицио с Биното? В медиите се появиха доста негативни отзиви по отношение на Аривабене. Наистина ли е карал екипа си да се страхува и смятате ли, че бе добър ръководилте? Доколко Матиа е подходящ за тази ръоля? Кой ще бъде новият технически директор и дали ще е добър колкото Биното? […]
Отношенията Биното и Аривабене

Отношенията Биното и Аривабене

Защо Виетнам изпревари Холандия в организирането на Гран при?

videoadmin
0
100
Бих искал да разбера защо Виетнам изпревари Холандия в организирането на Гран при? На какво основание азиатската страна стана по-желана за Формула 1? Вече над 50% от състезанията са извън Европа. Това ли ще е тенденцията, която ще наблюдаваме за в бъдеще? Въпрос на Стилян Григоров (100)
Пистата във Виетнам

Пистата във Виетнам

Да си припомним: Подготовката на Ферари за сезон 2000

videoadmin
0
99
По време на подготовката за сезона през 2000 г, докато тестваха новото Ферари Ф2000, през един от дните Михаел се качи на болида от 1999 като после обясни, че е искал да “види” нещо. Да направи сравнение вероятно. Така и не се разбра причината. Дали случайно знаете нещо по въпроса? Въпрос на Христо Пацев (99)
Новото Ферари SF70H и има ли шанс Кими за титла?

Времената на Ферари на тестовете и очакванията за тяхното представяне

Audi Q8 48V mild hybrid system vs Mazda’s i-ELOOP regenerative braking system

videoadmin
0
349
Понеже съм почитател и на Audi, но личния ми автомобил е Mazda 6 skyactive, въпросът ми е свързан с новата 48V mild hybrid system на Audi. Дали тя по своята същност не копира до голяма степен Eloop системата при Mazda? Въпрос на Росен Данев (349)
ferrari_sanchez

Кой е Дейвид Санчес?

ФИА награди призьорите за 2018 г. в Санкт Петербург (ВИДЕО)

asenf1
0
103
Международната автомобилна федерация (ФИА) раздаде своите годишни награди на всички призьори от шампионатите, които са под шапката на централата за 2018 г. На традиционната гала вечер, която този път се състоя във Санкт Петербург, Русия, своите шампионски купи получиха първенеца във Формула 1 Люис Хамилтън, Себастиен Ожие за поредната си титла във WRC, а Тойота […]

Подготовката на Ферари за сезон 2000

videoadmin
0
444
По време на подготовката за сезона през 2000 г, докато тестваха новото Ферари Ф2000, през един от дните Михаел се качи на болида от 1999 като после обясни, че е искал да “види” нещо. Да направи сравнение вероятно. Така и не се разбра причината. Дали случайно знаете нещо по въпроса? Въпрос на Христо Пацев (444)
3D принтер технологията на Ферари във Формула 1

3D принтер технологията на Ферари във Формула 1