HomeАвтомобили2016 BMW 330e M Sport – тест драйв

2016 BMW 330e M Sport – тест драйв

3.80K
5

Новото BMW 330e допълва моделната гама на BMW Серия 3 с хибриден вариант, който отговаря на най-високите стандарти на динамика и ефективност.

(3796)

Comment(5)

 1. Да Георги, субективен съм, казвам каквото мисля.
  Твоето мнение също е субективно, казваш каквото мислиш.
  🙂
  Аз харесвам в случая това, което на тебе не ти харесва. Автентичното, непринуденото, различно …
  Ти искаш сценарий, но това не е реклама, не е телевизионно предаване.

  Към авторите на клипа:
  Хора, следя клипчетата ви. Стават все по-добри. Продължавайте все така! Няма как да ви харесват всички, нормално е. Това, че ви коментират обаче, значи че сте вълнуващи и интересни.

  1. С такива отговори дори не ми даваш стимул да се аргументирам… Критиката е хубаво нещо, особено когато е от човек който има някаква представа в областта. Много по-лесно е просто да подминеш.

 2. Звучиш субективен. Аз съм обективен. Ако искаш да направиш нещо, като под нещо имам предвид нещо качествено, трябва да вложиш някакви усилия. Да направиш ревю на кола далеч не е да изрецитираш каталога и да изтъкнеш няколко очевидни неща, каквото се прави тук. Питаш за сценарий? Това нещо не е ли направено за гледаемост? Един човек да ти изсипе една суха информация докато гледа настрани… Заприличва по-скоро на урок. Тук идва идеята на сценария- начина по който ти ще поднесеш информацията, една идея по-интересно, една идея по-разчупено…

 3. Скучно? Не бих казал. На мене ми хареса.
  И за какъв сценарий става въпрос? Това да не е сериал?
  Семпло, непринудено, автентично …

 4. Добре, всичко много хубаво, разполагате с апаратура за хубави снимки, оператора читав, имате достъп до интересни коли ама аджеба защо трябва да сте толкова скучни. Кой ще гледа това с интерес? Аз като човек с безкрайна любов към автомобилите се отегчих на второто изречение на “водещия”. Ако толкова не можете да си напишете един сценарий се обърнете към човек който може, а ако не намерите дори аз ще свърша по-добра работа от това..

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.Required fields are marked*